Wednesday, July 31, 2013

Dunno

hakuna matata. ▲ | via Tumblr
ASSALAMUALAIKUM

Setelah sekian lama aku pergi.. Alhamdulillah, pergi aku ni jenis belum lagi pergiku takkan kembali. Rindu aku tak ? *ambil tisu. Kay aku terharu, takde sorang pun rindu aku* Ngarut duh pagi pagi buat ni. Kay, the reason why aku rajin pula nak taip pagi pagi buta ni ? Tak perlu tahu :P

Hmmm , aku pun tak tahu apa nak tulis .. Then aku ......... {BLURRING} ......



Kay, motif aku letak gambar ni ? Kay, sebab dia cun . HAHA .. Emma Maembong .. LOL, dulu aku tak kenal pun kau kay .. Tah ahh , sejak aku tengok Kampung Girl .. Alah , slot Zehra *Kut* kat TV3 . Eh CUN pula dia ni. Kay .. TAKDE MOTIF KAN ? HAHA . :P

Kaylah BYE . assalamualaikum :P BOSAN .. Aku dah kata , aku takde Idea.. Haha.:P

ASSALAMUALAIKUM, JUMPA LAGI DI POST AKAN DATANG

No comments: